Links

Een aantal linkjes naar sites en blogs.

Je vindt m’n foto’s ook op Instagram. Onderaan de site zie je mijn laatste uploads en wil je geen van mijn favoriete reisfoto’s missen, volg me dan daar via #elsopreis.

Dit is m’n profiel op 500px, één van de grootste online foto fora. Slechts een selectie van m’n mooiste foto’s upload ik daar.

Mijn profiel op Columbus Travel. In deze enthousiaste community van reizigers, fotografen, en schrijvers kan je ook mijn foto’s vinden en liken en zien wat anderen ervan denken.

Volg m’n blog ook op Bloglovin.

Literair Café de Graanrepubliek, het café van mijn zus en zwager en misschien wel het kleinste cafeetje met de meeste boeken in de stad Groningen. Voor een lekker kopje koffie of een biertje met een goed boek moet je hier zeker even een kijkje nemen!

De site van Gregory Goodman. Ik heb met hem een week door China gereisd en dat was super, hij doet alles voor dé perfecte foto.

Blog van Sally: Unbrave Girl. Ik vind dit echt het meest fantastische blog dat ik ken. Sally vertelt zo eerlijk en met fantastische humor over haar dagelijkse leven.