Blog

by Els Kuiper

Een nieuwe reis gepland! Kirgizstan & Kazachstan

June 2nd, 2019|Kazachstan, Kirgizstan, Random|

Lentekriebels! Ik moet mijn proefschrift schrijven, maar ik wil ook een beetje m'n huisje leuk maken, én m'n blog schrijven, én reizen. En het liefst alles tegelijk 😉 Dus van alles maar een beetje.. Die nieuwe reis is in elk geval gepland: Kirgizstan in augustus!

Bloesems in Japan – de beste plekken in Tokyo

June 11th, 2018|Japan, Tips Japan|

Van eind januari tot half april 2018 woonde en werkte ik in Tokyo, Japan. In die periode heb ik bijna elk weekend mooie hikes ten westen van Tokyo gemaakt én heb ik, aan het einde van mijn tijd in Japan, ook heel veel kersenbloesems gezien. De cherry blossoms, of in het Japans ook wel sakura, is een groot ding in Japan. Het luidt het nieuwe jaar, een nieuw begin, in. De bloesems staan in Japan voor het leven, de vluchtigheid en de pracht ervan. Sakura wordt uitvoerig gevierd en van genoten, ook wel hanami (cherry blossom viewing) genoemd. Met

Kosten van een vierweekse Road trip door Nieuw-Zeeland

May 30th, 2018|Kosten, Nieuw-Zeeland, Tips Nieuw-Zeeland|

Een rondreis van vier weken door Nieuw-Zeeland, boeken met een organisatie of zelf regelen? Ik hou van de vrijheid om het zelf te regelen, én geld te besparen. Lees hier wat het kost en hoe jij kan besparen op een onvergetelijke road trip door Nieuw-Zeeland!

Bloesems in Japan – de beste plekken in Kyoto

April 11th, 2018|Japan, Tips Japan|

Van eind januari tot half april 2018 woonde en werkte ik in Tokyo, Japan. In die periode heb ik bijna elk weekend mooie hikes ten westen van Tokyo gemaakt én heb ik, aan het einde van mijn tijd in Japan, ook heel veel kersenbloesems gezien, in Tokyo en op meer plekken in Japan, o.a. Kyoto. De cherry blossoms, of in het Japans ook wel sakura, is een groot ding in Japan. Het luidt het nieuwe jaar, een nieuw begin, in. De bloesems staan in Japan voor het leven, de vluchtigheid en de pracht ervan. Sakura wordt uitvoerig gevierd en

Solo travel, ofwel in je eentje op reis: tips van een schijterd

October 23rd, 2017|Random, Solo travel, Voorbereidingen|

Gisteren was ik bij m'n nicht en ze vertelde me dat ze naar Indonesië gaat om een vriendin te bezoeken, maar dat ze geen type is om alleen te reizen. Wat?! Iedereen is een type voor solo travel! Neem nou mezelf, wie had vijf jaar geleden ooit gedacht dat ik in m'n eentje de wereld over zou gaan, de schijterd die ik ben. Weten hoe ik na jaren dubben toch ben gegaan? En dat jij dat ook kan? Lees het hier.

This website uses cookies to improve your experience OK