Allereerst even: Stem op mij via deze link 😀

En dan nu het verhaal. Als ik zeg: een vijfdaagse internationale poolexpeditie met hondensledes door het noordelijkste deel van Noorwegen en Zweden.. Dan denk je natuurlijk direct: dat ga ik doen!

Nou, dat dacht ik dus ook toen ik de Fjällräven Polar expeditie voorbij zag komen. Een expeditie voor de doorsnee, ongetrainde, avonturiers. En aangezien ik mezelf daar toch wel een beetje onder schaar, wil ik daar bij zijn!!! Het enige dat ik hiervoor moest doen is me aanmelden met een motivatie, foto’s, én een filmpje over mezelf. Meestal ben ik nogal wat terughoudend en verlegen om mezelf aan te prijzen tegenover de rest van de wereld, want tja, wie zit daar nou op te wachten. Maar ik heb toch een filmpje gemaakt en ik zou het heel tof vinden dat, wanneer jullie dit lezen, mijn aanmelding willen liken en vooral delen!

STEM OP MIJ!!! 😀

Want hoe gaaf zou het zijn om dat witte, stille, onherbergzame landschap te verkennen? En te ontdekken hoe je overleeft in zo’n wereld? Maar ook te beseffen: hoe lang zal er nog zo’n wereld te verkennen zijn? Toen ik laatst de documentaire van Leonardo DiCaprio voor National Geographic zag, besefte ik dat sommige delen van de wereld, zoals de noordpool, maar ook het oerwoud, er over 20 jaar heel anders uit kunnen zien als we niet allemaal een steentje bijdragen om het milieu en de dieren waarmee op deze aarde leven, te beschermen. De expeditie van Fjällräven is natuurlijk bedoeld om te laten zien dat je met juiste uitrusting zelfs een ongetrainde groep mensen een poolexpeditie kan laten doen. Maar als ik met Fjällräven mee ga op deze expeditie zal ik jullie hier in mijn blog ook laten zien hoe prachtig onze aarde is en dat we ons als mensen moeten inzetten om dit te beschermen. Verder zou zo’n expeditie toch echt een once-in-a-lifetime belevenis zijn. Het zou me echt geweldig lijken, dus even liken en delen!

 

2 Comments
  1. Ina Wolthers 18th november 2016 at 12:39 - Reply

    Echt stoer hoor!

  2. Mams 17th november 2016 at 13:34 - Reply

    WAUW? wat een mooi filmpje lieve schat. Dat heb je goed gedaan. En nou maar duimen dat het lukt ?

Leave A Comment