Deze video moest ik even delen, fantastisch!

Iedereen die ooit getwijfeld heeft over de TransMongolië of TransSiberië express zal na deze video overtuigd zijn om het wel te doen. En ik verzeker je, de video vangt alles perfect. Van de grootse stadsheid van Moskou met de imponerende gebouwen, de trein in met de aardige provodnitsas. Het leven in de trein met de typisch Russische mensen en de eeuwige uitgestrektheid van Rusland die aan je voorbij flitst als je uit het raam kijkt. Naar Mongolië, waar ik kippenvel krijg van de beelden, wat een schitterend ongerept land met vriendelijke mensen en waar je inderdaad niet zal geloven dat de hemel zoveel sterren heeft. Tot aan Beijing, de altijd drukke hoofdstad van China, waar je je ogen uit kijkt aan mensen, kleuren, geuren, en oude culturele schatten.

Ik ga vast ooit nog een keer deze fantastische treinreis maken, al is het alleen maar omdat ik vorige keer van Ulaanbaatar naar Beijing ben gevlogen en ik heel graag het stuk tussen Mongolië en China nog vanuit de trein wil zien. Het wisselen van de wielen, en het landschap zien veranderen van steppes, naar woestijn, naar het volgebouwde China. Ik zal nu m’n mond houden, kijk maar gewoon de video! 🙂

 

 

Leave A Comment