Nog geen vakantieplannen voor mij.. Maar… weekendtripjes! Jeej, want zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van weekendtripjes? Die vakantieplannen die zijn er wel, maar zitten nog in de planningsfase en gaan waarschijnlijk pas rond oktober of november gebeuren (I’ll keep you updated).

Dus voor nu maar eerst wat weekendjes. Het eerste plan, wat eigenlijk al lang een plan was, is om met Despina, Kostas en Giorgos naar Triëst te gaan, want Giorgos zijn ouders hebben daar een huis. Hij had het er al een tijd over en elke zeiden we weer tegen elkaar: ‘Ja, dat moeten we echt even plannen’ en deden dat vervolgens natuurlijk niet, maar nu hebben we het eindelijk concreet gemaakt! We vliegen 7 juli in de avond naar Venetië en op 11 juli ’s avonds terug. Drie en halve dag Italië, Slovenië, Kroatië in één, wat een heerlijkheid.

Dan het tweede weekendje, naar Schotland. Dat was een meer onverwachte, maar was eigenlijk ook al heel lang in de planning. Ik ga Bartek opzoeken in Glasgow. De ‘fishguy’ en ik hebben sinds Cambridge eigenlijk altijd contact gehouden en vorig jaar in de zomer zouden we in Polen afspreken, maar dat werd maar steeds uitgesteld totdat het gewoon niet gebeurde. En nu dan éindelijk gaan we toch een lang weekend doen, in Schotland, waar hij woont en werkt. 23 juni tot 27 juni, dus al over twee weken! Echt veel zin in, alleen nog beetje zon meenemen en dan wordt het fantastisch.

En op dit moment zit ik in de trein naar een bestemming dichterbij huis: Arnhem. Eén nachtje bij Jean Paul overnachten en op stap in Arnhem. Ook dit weekend is al zo vaak besproken sinds een jaar een nooit gebeurd.. Maar nu toch ook 🙂 gezellig eten, drinken, dansen; gaan we allemaal doen.

Een lekker volle maand in de planning, dat beloofd veel goeds en veel nieuwe blogs met verhalen!

 

Leave A Comment