Ik heb begin van het dit jaar een profiel aangemaakt op de website van Columbus, vooral omdat ik zelf vaak de website bezoek voor de beste reistijden van bestemmingen (goed en overzichtelijk te vinden) en tips en foto’s van andere reizigers. Nadat ik me had aangemeld, ben ik zelf ook begonnen met het posten van wat fotootjes en de eerste foto die ik plaatste was van de monniken in de Gele Bergen. Ik had deze foto geplaatst omdat ik het één van de beste foto’s vond die ik in Huangshan gemaakt had, maar ik had er zoveel gemaakt! En ook best veel mooie en ik had nog zoveel andere foto’s van China, en van mijn andere reizen, die ik een stuk beter vond. Dus ik had deze genomen als mooie binnekomer op de site als deelnemer. Al snel kwamen er veel leuke en enthousiste reacties en mensen die het echt een mooie foto vonden. Ik was helemaal verbaasd. Totdat er ineens een paar weken later óók nog een mailtje van de Columbus redactie kwam, ‘of ze m’n foto mochten gebruiken?’ Nou, natuurlijk! Op 13 maart zag ineens m’n foto voorbijkomen op Facebook, helemaal leuk! 🙂

 

 

 

2 Comments
  1. Check Out Sam 15th mei 2017 at 15:17 - Reply

    Prachtige foto Els!
    Geen wonder dat ze hem ook even reposten 🙂

    • Els 15th mei 2017 at 15:58 - Reply

      Hey Sam! Dank je 🙂

Leave A Comment